Site icon Yuvaya Yolculuk Dergisi

2019 yılı Sınırlarını belirle! Başarıyı hedefle!

2019 yılı tam bir yapılandırma yılı olarak bizi bekliyor.

Ya çok maddi konular ya da çok manevi konular içinde sabitlendik ve işin içinden çıkamaz hale geldik.

Bu yıl özellikle bizim aile değerlerine sahip çıkıp, birlikten kuvvet doğar sözü gibi güçlenmemiz gereken noktalara denk düşen gökyüzü dansına şahit olacağız.

Başarı nedir, önce hedef belirlemektir.

Hedef belirlemek ise sınırımızı çizmek ile başlıyor. İşte bu yıl nokta atışı kazançlar için Başarıyı Hedeflememizi bekliyor….

2+0+1+9 = 12  ile üstat bir yıl bizi beklerken,

1+2=3 bir ve ikinin dansı ile 3’e ulaşıyoruz…

3’ü Jüpiter yönetir ve bu yıl Jüpiter en sevdiği burçta Yay’da ilerlemeye devam ediyor. (çifte şans diye düşünülebilir mi??)

Sevgili Jüpiter bize büyüme, şans, genişleme, inanç, ahlak, başarı… gibi konularda destek olacak olmasına da, sakın rehavete kapılmayalım…

Jüpiter çoğaltır doğru… lakin eğer tembelseniz, tembelliğinizi… çalışkansanız çalışkanlığınızı çoğaltır…

Destek enerji olarak bu yılı iyi değerlendirmekte yarar var.

Özelikle haritasında Yengeç – Oğlak enerjisi fazla olanlar bu yıl sınavlara tabi olacaklar…

Rast gelsin… Kolaylıkla alnımızın akı ile çıkmayı nasip etsin Yaradan.

Gelelim genel olarak burçları neler bekleyebilir sorusunun cevabına? Aşağıda 12 burcun genel anlatımını bulabilirsiniz. Şahsınıza özel olması için ise doğum haritanız vasıtasıyla değerlendirilmesi gerekmektedir…

Yükselen burcunuzu biliyorsanız ona göre okuyunuz, bilmiyorsanız ise burcunuzu (güneş burcunuza) göre okuyabilirsiniz.

Yükselen Koç ve Koç Burcu

Sevgili Koçlar, 2019 yılı sizin için aileniz ile birlikte daha fazla zaman geçireceğiniz, akrabalarınız ile paylaşımlarınızın olacağı bir dönem olarak görülüyor. Evinizi ve yaşadığınız şehri değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Yurtdışı ile bağlantılı iş imkânları karşınıza çıkabilir. Seyahatleriniz artabilir. Evim evim güzel evim diye düşünseniz de, aileniz ile kaliteli zaman geçirmeye özen gösterip, bir taraftan da işlerinizi organize edebileceksiniz.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Kendi varlığımı, olumlu olumsuz tüm özelliklerimle koşulsuz olarak kabul ediyor ve kutsuyorum. Ben, olumlu nitelik, davranış ve duygularımı kullanmayı seçiyorum. İçsel otoritemi hissederek, tüm potansiyelimi ortaya koymak üzere gereken cesaretim için kendime izin ve emir veriyorum. ”

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu

Sevgili Boğalar, 2019 yılı belki bugüne kadar hiç yaşamadığınız bir iletişimde ağının içinde olacaksınız. Konuşacağınız, okuyacağınız, yazacağınız bir yıl 2019. Bu yıl özellikle sizin girişimci olmanız isteniyor, düşündüğünüz ve harekete geçemediğiniz konularla ilgili “hareket” zamanınız geldi. Siz adım attıkça, çözülmemiş gibi görünen konular çözülecek. İş ki siz adım atın ve uzayan işlerin takipçisi olun. Siz takip etmedikçe kimse takip etmeyecek gibi görünüyor.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Şimdiye kadar hayatıma alıp kabul etmediğim para, bolluk, bereket, zenginlik, saltanat, liyakat hakkındaki tüm olumsuz inançlarımı görüyor, kabul ediyor ve artık geride bırakıyorum. Parayı kazanma, hak etme, değerlendirme, biriktirme, sarf etme, yönlendirme konusunda yetkimi kullanmayı seçiyorum. Bu değerleri kendime ve evrene hizmet ederek yönetmek için varlığıma izin ve emir veriyorum. ”

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu

Sevgili İkizler, maddi ve manevi kaynaklarınız 2019 senesinde ana gündem maddeniz olacak. Borçlarınızı ödediğiniz, daha fazla para kazandığınız bir yıl olduğu için yatırım yapıp, girişimcilik için atağa geçebilirsiniz. Partnerlerinizle keyifli bir yıl yaşayacağınız zamanlar öngörülüyor. Bu yıl kısaca işleyen demir pas tutmaz misali kendinizi çalışma hayatınıza adama durumunuz da söz konusu gibi görünüyor.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Ürettiğim tüm sözlerimi ve düşüncelerimi; bende ve çevremde fayda yaratması niyetiyle, konuşarak, yazarak, yayınlayarak dağıtmanın değerini görüyorum. Tüm düşüncelerimi ve özgün fikirlerimi kolaylıkla paylaşabilmek için hayatın şansına ve adaletine güveniyor, bunun tüm zamanlarımda gerçekleşmesi için izin ve emir veriyorum.”

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler, 2019 yılının gündemi ikili ilişkiler olacak. Bu yıl ilişkilere bakışınız ve ilişkileri değerlendirme tarzınız değişime uğrayacak. İlişkilerde alma verme dengesini kurarak, ne verdim ne aldım ki, hayatıma ne kattı? gibi soruları kendinize sorup, cevaplarını da kolaylıkla bulduğunuz zamanlar sizi bekliyor. Bakış açınızı tarafsız olmanız yönünde analiz etmenizde yarar var. Günlük olarak daha disiplinli ve planlı olacağınız 2019 da sizden hiç beklenmedik planları yapabiliyor olacaksınız. Bu yıl daha önceleri hiç olmadığınız kadar yoğun çalışabilirsiniz.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Çevremdekilerin benim fikirlerime değer verdiğini biliyorum. Kendimi ifade özgürlüğümün, ailem içinde başlamasına niyet ediyorum. Ailemde edindiğim özgüven ile hayatıma kolaylıkla yön vermeyi seçiyorum.  Saygın ve özgün bir yaşam kurmak için kendime izin ve emir veriyorum. ”

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar, 2019 da biraz dinlenmeyi seçeceğiniz bir yıl olacak gibi, daha doğru tanım ise kamera önünde olmaktansa, kameranın arkasında olmayı seçebilirsiniz. Bu sene iş hayatı tarafında kendinizi fazla yormamanız gerekiyor. Sağlığınıza önem vermeniz, rutin kontrollere gitmenizde yarar var. Yurtdışına gidebilir. Eksik kalan kitap, tez, blog, için yazı yazmak ise, evet işte 2019 için en kolay yapabileceğiniz işler ve dönüşleri tam istediğiniz gibi gerçekleşecek. Çocuk sahibi olmayı düşünenleri destekleyen bir yıl olacak. Aşkı dolu dolu yaşayacağınız bir yıl sizi bekliyor.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Şans, kısmet talih ve zenginlik ile donatılmış bir hayat sahnesi yaratmak ve yaşamak için kader çarkıma yeni yolları ve olasılıkları davet ediyorum. Düşünce ve duygu kalıplarımın olumlu yaratımlara dönüşmesi için varlığıma kabul ve onay veriyorum. Yaşamın pırıltısı ve ışığının benim bedenimde ve yaşamımda talihime, şansıma hizmet etmesi için varlığıma izin ve emir veriyorum. ”

Yükselen Başak ve Başak Burcu

Sevgili Başaklar, 2019 yılında daha sosyalleşebileceğiniz ve hobilerinizi hayatınıza ekleyebileceğiniz bir yıl olacak gibi görünüyor. Yalnız bu yıl sizi özellikle uyarmam gereken konu her ne yaparsanız yapın disiplinli olun. Girişimciliği düşündüğünüz projeleriniz varsa, konunun profesyonellerinden yardım almanızda yarar olacaktır. Kendinizi yeniden heykeltıraş gibi yapılandırdığınız bir yıl 2019, bu yapılandırmadan sonra ise mükemmellik anlamında zirveye adım adım ilerleyebilirsiniz.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Atalarımın ve babamın bana sunduğu besleyici finansal kaynakları şükür ve onurla alıp kabul ediyorum. Kendi bireysel kaynaklarımı kolaylıkla yaratmaya ve ata kaynaklarıma sevgiyle katmaya niyet ediyorum. İhtiyacım olan öz varlık ve kişiselliğimi, tüm kazanç alanlarımda yaşamak için varlığıma izin ve emir veriyorum. ”

 Yükselen Terazi ve Terazi Burcu

Sevgili Teraziler, 2019 yılında Kariyer anlamında yön değişikliği söz konusu, yani işyerinizde daha üst bir pozisyon olabilir veya istediğiniz bir bölüme geçiş gibi gerçekleşir. Kariyer planındaki yenilikler güzellikler muhteşem evet, biraz da ebeveynlere zaman ayırmanız keyfinize keyif katacaktır. Aile büyüklerinizin bu yıl sağlığına önem vermelerini sağlayın. Tabi ki sizde kendi sağlığınızı özen gösterip, tahlillerinizi veya kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi “Kendi kariyerimin potansiyellerini, saygınlığını, itibarını keşfetmeyi ve geliştirmeyi seçiyorum. Kariyerimle oluşturduğum ürünleri hayata sunmaya niyet ediyorum. Bakış açımın ve potansiyellerimin yaratımlarını geliştirmek için sürecin aktif olmasına izin ve emir veriyorum. ”

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu

Sevgili Akrepler, 2019 yılında daha sosyal oluyorsunuz. Bilindik alandan biraz daha dışarı çıkma eğilimi hatta yurtdışına bile çıkabilirsiniz. Ayrıca bu sene eğitim alanında adımlar atıyorsunuz. Eğitim alabilir veya verebilirsiniz. Maddi ve manevi kaynaklarınızda artış var. Siz zaten ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı iyi bilirsiniz. Bu yıl kaynaklarınızdaki artış ile dilediğiniz gibi gönül rahatlığı ile “bir oh” çekebileceksiniz.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Bedenimde, bilincimde, niyetimde: bolluk bereket ve dönüşüm enerjisi ile doluyum. Bu frekansın benim bedenimden evime ve iş yerlerime yayılması için tüm varlığıma izin ve emir veriyorum. Ben, evimin ve işyerimin her köşesindeki bolluk ve bereket olmayı seçiyorum. Benimle birlikte tüm çevremdekilerin hayatlarında, kazançlarında, işlerinde; bolluk, bereket ve akış olması için farkındalık, uyanış ve katkı olmaya niyet ediyorum.”

Yükselen Yay ve Yay Burcu

Sevgili Yaylar, ortak kaynaklarınız (miras, kredi, nafaka… vb.) ile ilgili konular gündeminizde olacak. Maddi ve manevi kaynaklarınızı gözden geçireceğiniz ve şimdiki kaynaklarınızı daha disiplinli arttırmanız yönünde destekleniyor olacaksınız. Bu yıl özellikle şanslı olduğunuzu bilmenizde yarar var, değerlendirin… Bu yıl ne yapmak istiyorsanız, bin kere düşünün bir kere yapın, tam olsun. Şans sizden yana evet, lakin şansı destek olarak kullanın, köstek olarak değil.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Atalarımdan devir alıp sahiplendiğim sabit inançlarımın şimdiye uyumlanmasına ve esneklik kazanmasına niyet ediyorum. Düşünce ve duygu kalıplarımda genişleyerek evrensel bilince geçmek için zihnime izin ve emir veriyorum. ”

 Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar, 2019 yılı sizin partnerleriniz ile ilgili konular gündemde olacak. Partner denilince ister ilişki, isterseniz birlikte iş yaptığınız kişiyi de düşünebilirsiniz. Mutlulukla giden bir bağlantı varsa daha iyi olacak, lakin pürüzler varsa o zaman kopuşları da bekleyin. Ayrıca bu yıl siz kendinizi yapılandırma konusunda daha olgun daha otoriter adımlar atabilir ve kendinizi markalaştırabilirsiniz. Biraz görev paylaşımı yapmayı öğrenmeniz ve bu konuda rahatlamanız gerekiyor. Her şeyi siz yapamazsınız, imkansız….

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Toplumdaki görev alanımın yarattığı sorumluluğu görüyor ve kabul ediyorum. Bu sorumluluğu çevremdekiler ile paylaşmayı seçiyorum. Paylaşım gerçekleştirmek için sorumluluk alanımı düzenlemeye niyet ediyorum. Sorumluluğumu paylaşarak azaltmak için varlığıma izin ve emir veriyorum.”

Yükselen Kova ve Kova Burcu

Sevgili Kovalar, 2019 yılı sizin için verimli bir yıl olarak geliyor. Hayatınızda bazı kapılar kapanıyor ve yenileri açılıyor. Yeni iş imkânları ile çalışkanlığınızı etkili ve verimli kullanabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor olacak. Sağlığınıza daha fazla özen göstereceksiniz. Uzun zamandır kilo konuları gündeminizde ise “hoş geldin 2019” diye kutlama yapabilirsiniz, çünkü bu sefer istediğiniz sağlıklı beden için destek var. Yeni sosyal ortamlar, yeni çevreler ise sizin verimli olacak 2019 yılınızı daha da verimli hale getirecek.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” İlahi gücün bana verdiği tüm nimetler, özellikler, güzellikler ve değerler için şükür ve hamt ediyorum. Eşsiz varlığımın öz değerini olduğu gibi koşulsuz ve kolaylıkla kabul ediyor, sindirmek için tüm varlığıma izin ve emir veriyorum. ”

Yükselen Balık ve Balık Burcu

Sevgili Balıklar, 2019 yılı üretkenliğinizin arttığı bir yıl olarak sizi bekliyor. Eğer bekârsanız hayatınızın aşkını bu yıl yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa, onunla veya onlarla daha keyifli zaman geçireceksiniz. Kariyeriniz ise, terfi veya sizin işyerindeki huzurunuz ile taçlanacak. Lütfen ani harcamalara dikkat edin. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı unutmayın. Sosyal ortamlar ve gruplar arttıkça hepsi sizin ilginizi çekecek ve hepsinde yer almak isteyeceksiniz. Biraz da kendinize ne istediğinizi sorun ve dinlenin.

Bu yıl için size destekleyici bir Gökayna Anlaşması önerisi ” Bireyselliğimin başladığı sınırı korumayı biliyorum. Diğer insanların benim sınırlarımda sona erdiği noktaları her an ve olayda kolaylıkla ayırt edebilme bilgeliğini seçiyorum.”

 

Banu TELCİ

Astrolog & Numerolog

 

 

Gökayna Anlaşmaları için Kaynak; Benimle Başla (Gökayna Anlaşmaları) Kerasus Yayınları

Exit mobile version