2018 Denge Yılı’nda Burçları Neler Bekliyor?

“Denge Yılı” olarak nitelediğim 2018 yılı en çok  Akrep, Yay, Yengeç, Aslan, Kova ve Balık’lara şans getiriyor.

Değişim ve ani dönüşümü anlatan Uranüs uzun zamandır Koç burcunda olan yolculuğunu tamamlıyor. Bu en başta Koç burçlarına nefes aldırırken diğer burçlar üzerinde de etkili oluyor. Koç ve yükselen koçlar aşk, ilişki ve çalışma hayatlarında zorlanmışlardı ama yılın ilk yarısında rahatlama yaşayacaklar. İkinci yarısında ise artık şans onlara aşk ve iş yaşamlarında önemli fırsatlar sunacak. 15 Mayıs itibarıyla tam yedi yıl sürecek olan Uranüs’ün boğa burcundaki yolculuğu Boğa ve yükselen boğa burçlarını köklü, kalıcı ve sağlam temeller atabilmesi adına destekleyecek.

Yengeçler için şansın eğer kendi iç dünyalarından çıkmayı başarmışlarsa gelecek vaad ediyor. Sevmekten çok sevilmeyi arzu eden yengeçler için Jüpiter Akrep burcundaki bolluğu ve bereketi aşk ve ilişkilere getirecek.

“Bolluk, bereket, şans gezegeni olan Jüpiter bir buçuk yıldır Terazi burcundaydı. Bu kendilerine hayata daha geniş perspektiften bakma ve seçim yapmayı öğretti. 2018’de ise akrep burcuna geçen Jüpiter maddi kaynaklar evinde olacak. Yani kazanç, bolluk ve bereket terazi burçlarının yanında yer alacak”. Uzun zamandır yaptıklarının karşılığını almakta zorlanan, kariyer hedeflerinde tıkanıklık yaşayan Akrep burçları için artık seçme ve tohum atma zamanı! İlahi desteğin akreplerle beraber…

2018 Denge Yılı’nda Burçları Neler Bekliyor?

Yılın en şanslıları ise Akrepler ve Yaylar ile yükselen burçları bunlardan biri olanlar. Aşkta en şanslılar ise Yengeçler ve Aslanlar ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar da yine aynı şansa sahip. Parasal açıdan yeni yılın en şanslıları Teraziler ve Akrepler sizsiniz. Eğer yükselen burcunuz Terazi veya Akrepse yine aynı şekilde şans sizden yana gözüküyor.

Aşk için anahtar kelimeler;

Koç: Sakin ve seçici.

Boğa: Sadakat ve istikrar.

İkizler: Duygularıyla yüzleşip açığa çıkartma.

Yengeç: Sevmeyi beklemekten vazgeçip sevmeyi başarma…Bir de tutkuyu bırakma…

Aslan: Evlilikten korkmayıp sorumluluk alma.

BaşakMükemmel ve kusursuz arayış beklentisinden vazgeçme.

Terazi: Dengeyi sağlamaktan vazgeçip kendi dengesini bulma…Önce Ben demesini öğrenme.

Akrep: Ne istediğine karar verme.

Yay: İlişkinin sorumluluğunu alma ve empati geliştirme.

Oğlak: Esneyip akışta olması gerektiğini öğrenme.

Kova: Arkadaş mı, dost mu sevgili mi karar verme

Balık: Aşka aşık olmayı bırakıp gerçekleri görme.

 

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x