2019; Ruhunun yolculuğunun rotasını değiştirmekten ve yüzleşmelerden korkmayanların yılı olacak!

Şefkatli, yardımsever, cömert, bağışlayıcı ve takımyıldızlarının sonuncusu olan “Revati” yıldızı eşliğinde Balık burcunda bugün tamamlamam Yeni Ay işte tam da uzun süredir beklediğiniz ödülleri, sevindirici haberleri getirebilir.

2019; Ruhunun yolculuğunun rotasını değiştirmekten ve yüzleşmelerden korkmayanların yılı olacak!

Hem bugün yaşayacağımız Yeni Ay hem de bu ayın ana teması olan “seni sen yapan özelliklerini, varoluşunu keşfet ve bu dünyanın ötesine, ruhsallığına doğru yola çık!” diyor. Bunu manevi benliğinizle tam bağlantıya geçerek ve dininiz, diliniz, ırkınız ne olursa olsun körü körüne inandığınız tüm inanç kalıplarınızı sorgulayarak başarabiliriz. Çevrenizde ya da alanında uzman olduğunu düşünüp fikir aldığınız kişiler, hayata dair felsefeniz, alışkanlıklarınız… derinden bak, yüzleş, inkar etme!

2019; Ruhunun yolculuğunun rotasını değiştirmekten ve yüzleşmelerden korkmayanların yılı olacak!

Her şeyin daha hızlı hareket etmesini, değiştirmeni isteyen Rahu, düşünerek, güvenli alanda hareket et diyen Mars, köklerinden geçmişten gelen tüm konularla yüzleşmen için seni köşeye sıkıştıran SatünKetu!

Nisan 2019; Her şeyin netlik kazanacağı, bir o kadar da çırıl çıplak ortaya çıkacağı, ilahi adaletin gerçek sahiplerine verileceği ayrıca 22 Nisan 2019 ve devamındaki 4 ay boyunca yaşamış olduğunuz üzüntüleri, endişeyi, korkuları, zorlukları, engelleri, ayrılıkları, kayıpları… nasıl manevi dönüşümle aşabileceğinizin anahtarını vermeye gelen Jüpiter! Çok özel bir ay yaşayacağız.

Umarım bu özel Yeni Ay hepiniz hayatına şifa, huzur, barış, adalet, bolluk getirir ve yaşamınızdaki tüm kilitleri bir bir açar. Arzu edenler bugün El-Muhyi esmasını zikredebilir, Gayatri Mantra’yı söyleyebilir ya da dinleyebilirsiniz

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x