2019 yılı için anahtar kelimeler

Bugün ve yarın Gandanta dediğimiz özel derecelerde ilerleyecek olan Venüs ilişkiler, borsa, döviz gibi konulara yansıtacağı dengesiz enerjilerden dolayı bu alanlarda dikkatli adımlar atmanızı, ani kararlar vermemenizi tavsiye ederim.

2019 yılı için anahtar kelimeler

Bugün itibariyle Yay burcuna geçmeye hazırlanan Venüs 24 Şubat 2019 tarihine kadar Satürn ile kol kola yolculuğuna devam ederken nelere dikkat etmeniz gerektiğini ilerleyen günlerde detaylı olarak sizlerle paylaşacağım.

Bugün özellikle kısa da olsa şuna değinmek istiyorum. 2019 yılı için sıklıkla şu soru soruluyor ve duyuyorum “Çok kötü ve zor bir yıl olacakmış! “

Gökyüzünde transit halinde olan gezegenler bizlere zarar vermek ya da illa ki bir şeyleri yıkmak için hareket etmezler. Sadece her gezegen kendine has bir yol gösterir. Bunu da yaparken kendimize sorular sormamızı, karmamızın hayatımıza yansımalarını anlamamızı, çıkış yolunu bularak bilinçli bir yaşam sürmemizi ister. Yani gezegenlerin bize vermek istedikleri mesajı doğru anlarsanız ruhunuzun yolculuğu türbülansa girdiğe korkmak yerine, onu kontrol etmeyi öğrenerek hayatınıza ışık tutacak anahtar kelimeyi bulabileceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

2019 yılı için anahtar kelimeler

Kısacası; 2019 yılı için duyduğunuz kasvetli kehanetlerle inanıp hayatınıza bu enerjileri çekmeyin ve yaşamınızdan daha büyük hale getirip bu negatif enerjiler içinde kaybolmayı seçmeyin lütfen. 2019 yılında karşınıza dönem dönem engeller, yokuşlar tabii ki çıkabilir. Sadece bunlarla baş edebilmek için bu yıl kendinize özellikle ruhunuzun derinliklerine inerek şu soruları sorun ve yeni bir yolculuğa başlamaya niyet edin. Çünkü 2019 yılında çıkış noktanız bu soruların cevabında gizli;

Ben Kimim?

Bu Hayattaki Gerçek Sorumluluklarım Nelerdir?

Yaşamımda Neleri Değiştirmekten ve Vazgeçmekten Korkuyorum?

 

Huzur dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x