2017 Netleşmelerin yılı

Yeni Bir Ekonomik, Siyasi ve Ruhsal Düzenin Hazırlayıcısı olarak karşımızda duruyor.

2017 yılında geçmiş yılların emeğini doğru noktaya odaklayıp, dağılma, adaletsizlik, dengesizlik gibi kaotik durumları verimli bir düzene dönüştürme; Yay, İkizler, Balık, Başak doğasında gerçekleşiyor. Çalışmalar verimlilik kazanıyor. Bu alanda yoğun ve odaklı olmaya devam ediyoruz.

Boğa – Aslan – Kova – Akrep doğasında ise bugüne dek görülmemiş bir açılım söz konusu. Şubat ve Ağustos ayları sabit düzenlerimiz sağlık, yüzleşme ve yenilenme olarak değişiyor. Bu burç doğasında etkilendiğimiz alanlarda hissediyor olacağız. Özellikle Ağustos ayı beklemediğimiz kocaman bir hediye paketi gibi.

Yengeç – Oğlak – Terazi – Koç alanlarında ise hepimiz 2015 – 2016 yılında yaşadığımız stresleri dengeli bir frekans aralığına oturtuyor, kazandığımız hareket kabiliyetini yeni bir strateji yaratmakta kullanıyoruz.Harekete geçme tarzımız son iki yılda ne kadar değiştiyse, 2017’de bir o kadar gözle görülür bir stilde oturmuş durumda. Seyahatler, dışa açılma ve kendini doğru ifade etme, geçmiş yılların istikrarsızlıklarını oturtabilme en göze çarpan etki.

2017 Astrolojisinde bizi neler bekliyor.
2017 Netleşmelerin yılı

Dolayısıyla Zodyak bu yıl hepimizin bünyesinde kalıcı bir bütünleşme sağlayıp, yeni düzen kurmak için ekonomik, ruhsal ve zihinsel bir harç hazırlamış durumda. Bu harç 2017 yılında bireysel yaşamlarımızda özgür irade- kader dengesinde karılıp, 2018 de kalıcı bir esere dönüşüyor.

Hızlı ilerleme isteğimiz, yerini yavaşlamaya, tekrar üzerinden geçmeye bırakıyor, böylece yeteneklerimiz de açılmaya başlıyor. Çok daha az şey isteyip, çok daha fazla tatmin olacağımız bir yıldayız. Bilinç ve farkındalık seviyesi bireysel ve toplumsal olarak yükseliyor. İlişkilerimiz de bu anlamda daha farklı, gerçekçi ve doyurucu paylaşımlar içeriyor.

Bazı hastalıklar, dengesizlik ve belirsizlikler kalıcı olarak Şubat ayında hayatımızdan çıkıyor. İpliğe bağlı olan geçmiş dengesizlikler de dahil. . .

Yeni bir yaşam enerjisi ve daha mutlu daha sağlıklı daha ferah yaşamanın mümkün ve doğal olduğunu kavrayacağımız bir yıla geçiyoruz.

2018 yılında bu yıl düşündüğümüz ütopik tasarılar gerçekleşmeye başlayabilir. Satürn Yay- Jüpiter Terazi dönemini – 2017’yi iyi değerlendirebiliriz. Çünkü gökyüzünde Adalet yazısı çıkmış durumda. Ve Uranüs beklenmedik sürprizlerle bu gücü karşımıza çıkarıyor. Sırtımızda oldukça güçlü bir ilahi destek var.

İyi değerlendirmek olsun.

Işık olsun.

Yazar Hakkında

Benzer yazılar

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x